Tarieven & Vergoedingen

Tarieven & vergoedingen


De mondzorgtarieven voor 2021, vastgesteld door de NZa (Nederlandse Zorgautoriteit), worden vanaf 1 januari ook in de mondhygiëne praktijk van Carolien Iburg gehanteerd (codes & tarieven).


De tarieven die gehanteerd worden in de praktijk zijn maximum tarieven. De kosten zijn afhankelijk van uw hulpvraag en de ernst van de situatie in uw mond.

Voor de bijbehorende tarieven en uitleg van de codes verwijs ik u naar de tarievenlijst die geldt per 1 januari 2021.


Indien het een preventieve behandeling betreft worden M-codes gedeclareerd. Gaat het om een parodontale behandeling (bij tandvleesproblemen), dan zijn T-codes geïndiceerd.


Ook in 2021 zullen de rekeningen worden verzorgd door het factoring bedrijf Infomedics. De rekening wordt door Infomedics bij uw zorgverzekering ingediend. Alleen voor het deel dat u niet vergoed krijgt, ontvangt u een rekening. Bent u niet verzekerd voor tandheelkundige hulp, dan ontvangt u de rekening rechtstreeks van de praktijk. 


Mocht u nog vragen hebben omtrent de vergoedingen, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar!

Heeft u vragen over uw rekening? De meestgestelde vragen over uw rekening vindt u terug op www.infomedics.nl/faq. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met de servicedesk van Infomedics via www.infomedics.nl/contact of via telefoonnummer 036-2031900.

Voor overige vragen kunt u uiteraard contact opnemen met de praktijk.
Vergoedingen:


Ook in 2021 worden de mondhygiëne behandelingen (gedeeltelijk) worden vergoed. Tot 18 jaar gebeurt dit vanuit de basisverzekering. Vanaf 18 jaar komt de vergoeding tot stand vanuit de aanvullende tandartsverzekering. Welke vergoedingen dit zijn hangt af van de zorgverzekeraar en van uw aanvullende tandartsverzekering. Voor exacte informatie over de vergoedingen voor de mondhygiënist, adviseer ik u contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. 

MONDHYGIENIST

CAROLIEN IBURG

mondzorgnu.nl © 2011    

Carolien Iburg, Mondhygiënist • Kalverstraat 3  • 4331 LZ Middelburg • Tel:06-15531289

• Email: ciburg.mh@zeelandnet.nlRouteplanner

Kvk nr. 20166683

Privacy